Добредојдовте во нашата стек куќа!

Почитувани гости, многу се радуваме, да можеме да ве поздавиме кај нас. Со задоволство сакаме ние-кујната и сервисот да ве задоволиме и ви приредиме пријатни часови во нашата куќа. Можеме да ви дадеме на располагање простории за одприлика 90 луѓе. Нашето мени ви нуди голем избор на со љубов изготвени јадења од медитеранската и интернационалната кујна. Од причина што сите јадења ги готвиме пресни, може да дојде до малку време на чекање. За ова се замолуваме, да ни извините. Секако со задоволство ќе ги приредиме вашите приватни и фамилијарни прослави во нашата куќа. Топло и ладно бифе има достапно и вон куќа, да си ги подигнете сами. Повелете прашајте не и ќе ви објасниме во целост! При изборот на јадењата и пијалоците со задоволство ви стоиме на располагање по ваша желба, за да ви понудиме посебни специјалитети. Пријатен престој ви посакува Тимот на Ресторан Астибо.

 

 

Верни гости

Честитки за нашите добитници и верни гости.

Галерија

ПОНУДИ

Радувајте се на менливи понуди, кои не се во редовното мени.

Актуелни понуди

РЕЗЕРВАЦИЈА?

Со задоволство ги примаме вашите резервации на (0231) 532 00539

Контакт

За вашите прослави!

Можеби нашите менија за прослави, се вистинските токму за вас!

Мени